dissabte, 19 de novembre del 2005

The Kweichow Exodus...

Després de tornar d'Egipte i descansar una mica....

Els herois marxen cap a China, a la província de Hwa Kiang on el Dr. Harold Maxwell ha demanat un servei d'escorta fins a Hong Kong...

Una aventura que els fará atravesar tota la Xina on res sembla el que aparenta...

Unes urnes que amaguen molt més de que en teoría oculten y un grup misteriós que els hi posará les coses difícils....

Benvinguts a... THE KWEICHOW EXODUS!

En Joe ha fet una nova entrada al seu diari....

1 comentari:

Anònim ha dit...

Vaig estar fent alguns encàrregs urgents personals però no vaig poder descansar gaire per qué no van trigar els meus companys a posar-me al dia amb el cas de la filla del misioner. La depararició semblava estar totalment vinculada al medallò que vam trobar. L'Alice, en Joe i la Sara em van explicar que habien rebut xantatge per part d'un tal "camaleó" i que deixaria lliure la noia només si li entregavem el medalló. L'anomenen així ja que una de les seves grans virtuts és la de ocultar-se darrera les seves multibles disfresses.

La Sara van ser previsora fent una còpia del medalló que va quedar força bé, vaja que si es mirava de molt de prop amb calma no col·lava però l'Alice no deixaria que aixó passés. El duria a sobre i no deixaria que aquest tal camaleó s'hi pogués fixar bé.

El canvi es faria en una sala d'espectacles. En el meu terreny! Així que em faria passar per la telonera de la cantant principal i així podriem entrar abans d'hora per inspeccionar el terreny cobrint les sortides i treient el nas pels camerins sense trobar res d'especial.

Després de la meva actuació que val a dir que va ser fantàstica i molt millor que la de la tal Jessica, vaig tornar als camerins, estava segura que podria trobar alguna cosa per allà remenant ara que les noies de la seguent actuació ja no hi eren però estava equivocada, no vaig trobar res.

De sobte vaig veure des de les cortines del darrera de l'escenari que en Joe marxava corrent, en Henry es situava al costat d'un cambrer sospitós i un home encara més estrany estava assegut davant l'Alice amb el que sembla ser una pistola apuntant-la per sota la taula. Deu ser aquest el camaleó!

Sense pensar-ho decideixo sortir a veure que esta passant i m'apropo a un cambrer que, com el que tenia vigilat en Harry, també portava una pistola mig amagada sota la plata de les copes. De sobte l'Alice s'aixeca i es dirigeix cap el bany i veig com el camaleó s'aproxima a en Harry. Em sembla que hi haurà problemes seriosos millor que vagi a buscar l'Alice que estem deixant sol el poli i no se on ha anat la Sara! Faig ús d'una de les meves principals qualitats i mano al camaleó que llenci l'arma així fem temps per marxar d'allà però només tinc temps d'amagar-me jo darrera la porta del bany i Sento el terrabestall d'una finestra trencada i començo a sentir trets! Faig ús del meu poder per procurar que els que ens disparin ens facin el menor mal possible però no puc evitar algún que altre tret arribi a tocar algú.

Em disposo a fugir, quan, la gran multitud de gent espantada m'envolta i m'obliga a segir la corrent fins a fora on, veig (la Saraq al terra innconscient! L'han disparat i perd sang! intento estabilitzar-la mentre demano ajuda. Aconsegueixo parar la sang cuan s'apropa sana i salva amb en Joe la segrestada.

Hem conseguit alliberar la jove filla del missioner i el medalló està amagat en un lloc segur. Em diuen que el camaleó ha fugit corrents! Espero no tornar-lo a veure."